रोमिंग में शरीर बा 2 Lyrics | Roaming Me Sharir Ba 2 Bhojpuri Holi Song Lyrics – Khesari Lal Yadav And Karishma Kakkar – Pyaari Lyrics

 रोमिंग में शरीर बा 2 Lyrics | Roaming Me Sharir Ba 2 Bhojpuri Holi Song Lyrics – Khesari Lal Yadav And Karishma Kakkar – Pyaari Lyrics

 

 

Roaming Me Sharir Ba - Khesari Lal Yadav and Karishma Kakkar 

Bhojpuri Song Lyrics in Hindi – Pyaari Lyrics

 

Song Details:-

Album – Roaming Me Sharir Ba 2

Song – Roaming Me Sharir Ba

Singer – Khesari Lal Yadav And Karishma Kakkar

Lyricist – Krishna Bedardi

Music – Arya Sharma

Casting – Khesari Lal Yaday And Pooja Nishad

Director And Choreographer – Lakkie Vishwakarma

Video By – LL Video Lab

Production – Chunchun Yadav

Digital – Global Music Junction

Label – West Bhojpuri

 

Bhojpuri Gaana Lyrics in Hindi – Pyaari Lyrics

 

Roaming Me Sharir Ba 2 Bhojpuri Holi Song Lyrics in Hindi – Pyaari Lyrics

 

होली हैं

सारा रा रा

होली हैं

आरे असों ना फगुआ खेलईबू का

छछनाईये के होली बीतईबू का

सारा रा रा

होली हैं

असों ना फगुआ खेलईबू का

छछनाईये के होली बीतईबू का

मन हामार हहरे बोलतारू जहरे

लागत कारेजवा में तीर बा

सुनी बुझी बात राजा जी ममिला गम्भीर बा

बुझी बात सैया जी ममिला गम्भीर बा

डाली जनी रंग हामार रोमिंग में शरीर बा

डाली जनी रंग हामार रोमिंग में शरीर बा

डाली जनी रंग हामार रोमिंग में शरीर बा

पानी आसारवा फेर दिहलू

पानी आसारवा फेर दिहलू

गारी पिचकारी के ढेर दिहलू

गारी पिचकारी के ढेर दिहलू

 

तू बेकार रुकेलू लगातार रुकेलू तनी सुन

आज सामने से आपन भतार रोकेलू तनी सुन

सुन हो

सारा रा रा

होली हैं

इनकमिंग बन्द बावे आउटगोईंग चलता

डाले राजा पिचकारी तोहार हल ता

फूल ता फल ता कहाँ कहाँ जल ता

चोट देलू गहरे

हो

हई हम तहरे

रे माई

हाथ में आईल अबीर बा

होली हैं

ढेर जनी सटी में पहिले से भीड़ बा

ढेर जनी सटी में पहिले से भीड़ बा

डाली जनी रंग हामार रोमिंग में शरीर बा

डाली जनी रंग हामार रोमिंग में शरीर बा

डाली जनी रंग हामार रोमिंग में शरीर बा

 

होली हैं

सारा रा रा

हामार फगुआ के नाशा उतार देहलू हक मार देहलू तनी सुन

पूरा साल संवत के बिगाड़ देहलू तनी सुन

सारा रा रा

होली हैं

टिप टाप करब रोंग नंबर ली

कृष्णा खेसारी हामार गाल देल मली

चाहे कुछ कली गाड़ी नाही चली

बहे फगुनहट सोनू बा कहत

पागल सञ्जय अहीर बा

होली हैं

बाटे अरुआइल नाही खाए वाला खीर बा

बाटे अरुआइल नाही खाए वाला खीर बा

डाली जनी रंग हामार रोमिंग में शरीर बा

डाली जनी रंग हामार रोमिंग में शरीर बा

डाली जनी रंग हामार रोमिंग में शरीर बा

 

 

Roaming Me Sharir Ba 2 Bhojpuri Holi Song Lyrics in English – Pyaari Lyrics

 

Holi hain

Sara Raa Raa

Holi hain

Aare aso naa fagua khelaibu kaa

Chhachhanaiye ke holi bitaibu kaa

Sara Raa Raa

Holi hai

Aso naa fagua khelaibu kaa

Chhachhanaiye ke holi bitaibu kaa

Man hamar hahre boltaru jahre

Lagat karejwa me teer baa

Suni b tu raja ji mamila Gambhir baa

Bujhib tu saiya ji mamila Gambhir baa

Dali jani rang hamar roaming me sharir baa

Dali jani rang hamar roaming me sharir baa

Dali jani rang hamar roaming me sharir baa

Pani aasaarwa pa fer dihlu

Pani aasaarwa pa fer dihlu

Gari pichkari ked her dihlu

Gari pichkari ked her dihlu

 

Tu bekar rukelu lagatar rukelu tani sun la

Aaj samne se aapan bhatar rokelu tani sun la

Sun ho

Sara raa raa

Holi hain

Incoming band bawe outgoing chalata

Dale la ta raja pichkari tohar hal ta

Ful ta fal ta kahan kahan jal ta

Chot delu gahre

O ho…

Hai ham tahre

Re mai…

Hath me ta aail abir baa

Holi hain

Dher jani sati e me pahile se bhid baa

Dher jani sati e me pahile se bhid baa

Dali jani rang hamar roaming me sharir baa

Dali jani rang hamar roaming me sharir baa

Dali jani rang hamar roaming me sharir baa

 

Holi hain

Sara Raa Raa

Hamar fagua ke nasha utar dehlu hak mar dehlu tani sun la

Ta pura saal Samvat ke bigad dihlu tani sun la

Sara Raa Raa

Holi Hain

Tip top karaba ta wrong number dha li

Krishna khesari hamar gaal dhak e mali

Chahe kuchh kali gaadi nahi chali

Bahe fagunahat Sonu baa kahat

Pagal Sanjay ahir baa

Holi hain

Baate aruaail nahi khaye wala khir baa

Baate aruaail nahi khaye wala khir baa

Dali jani rang hamar roaming me sharir baa

Dali jani rang hamar roaming me sharir baa

Dali jani rang hamar roaming me sharir baa

 

 

 

आप इसे भी देख सकते हैं

 

Copy Right - West Bhojpuri & YouTube


रोमिंग में शरीर बा 2 Lyrics | Roaming Me Sharir Ba 2 Bhojpuri Holi Song का  Lyrics हैं। इसके गायक  Khesari Lal Yadav And Karishma Kakkar  हैं। यह इस वर्ष का सबसे नया होली का गीत हैं जो बहुत ही Romantic गीत हैं। यह गीत आप सभी लोग बहुत ही पसंद करेंगे, ऐसा मेरा विश्वास हैं। इस  "Pyaari Lyrics" Website पर विभिन्न प्रकार के गीतों (Different Type of Songs) जैसे - भोजपुरी, हिन्दी, भक्ति आदि गीतों के Lyrics हिन्दी भाषा में प्रकाशित किये जाते हैं। ऐसे ही गीतों को देखने और पढ़ने के लिये इस Website को Like और Subscribe करें। धन्यवाद !



Pyaari Lyrics

आप सभी लोगों का इस "Pyaari Lyrics" website हार्दिक स्वागत है। इस website पर हिन्दी और भोजपुरी गीतों के Lyrics हिन्दी भाषा में प्रकाशित किये जाते है, जो आप सभी पाठकों को गीतों को समझने में सहायता करेगा । जो पाठक गायक बनना चाहते है उन्हें भी यह website सहायता करेगा । धन्यवाद! This website "Pyaari Lyrics" welcomes you all. On this website, the lyrics of Hindi and Bhojpuri Songs in Hindi Languages, are published, which will help all readers to understand songs of Hindi and Bhojpuri Languages. This website will also help those people who want to become a singer. Thank you !

एक टिप्पणी भेजें

और नया पुराने